Academy hold stiller fuldt lineup; mød dem og hele XI til NPF

POSTED BY Asger Giversen oktober 12, 2017 in Uncategorized
Post thumbnail

Vi stiller lineup til vores CS:GO Academy hold. De vil være at se til NPF, på lige fod med en god portion af vores medlemmer.

NPF
Vi tager afsted 35 mand til NPF, og stiller op i forskellige spil. I vil kunne se vores Academy hold i Semi-Pro CS:GO turneringen, og et af vores yngre talenthold i hygge turneringen. Det vil også være, at se XI Esport navnet i hearthstone.

Vi som forening går meget op i de unges sammenhold og venskab. Derfor har vi meget fokus på, at de får sig en god oplevelse til NPF. Det er et hyggeligt, og rigtig stort lan party. Derfor kan man også sige, at der nok skal komme en god weekend ud af det.

Academy hold
Da Asger kom ind som manager og social medie ansvarlig, arbejdede han i forvejen med et CS:GO hold, det er vores Academy hold. De har spiller sammen siden 4. December 2016, og med det lineup de har nu, har der kun været 1 udskiftning. Det beviser de er et stabilt hold, og derfor ser vi rige muligheder for et godt samarbejde. De har været at se i henholdsvis Waoo Liga sæson 2, og ESEA Intermediate sæson 24.

Det er selvfølgelig ikke kun fordi holdet har været stabile, at vi tager dem ind i varmen, nej. Det ville nemlig være, at lyve hvis ikke vi sagde de havde et godt niveau. I vil se nogle dygtige individuelle spillere, som med tiden har lært hinanden, at kende og derfor er forberedt som et solidt hold.

Deres lineup ser således ud:

Anders “Godbek” Guldbek
Andreas “Divine” Brandenborg
Mikkel “Helium Sn!p” Wiingaard
Jacob “$olkjer” Rosschou
Auni “AvovA” Chahade

De er henholdsvis mellem 18 og 23 år

Valget af Academy hold
Cheftræneren Sebastian og manageren Asger føler bestemt, at det er den rigtige beslutning med et Academy hold.

Om valget af Academy holdet udtaler Asger:

Sebastian og jeg blev ret hurtigt enige om, at det hold jeg allerede arbejdede med var et solidt valg. De har vist styrke og engagement i et helt år snart, som fuldt lineup. Måske er der ikke lige nogle nævneværdige resultater, at bringe på banen. Eftersom jeg har fulgt dem længe kan jeg sige, at det blandt andet skyldes distraktioner af online turneringer såvel som lan event. Vores udskiftninger hen af vejen har også en faktor, at spille ind her. Vi er tilbage til vores næsten komplette lineup med undtagelsen af Helium Sn!p.

Trods vores distraktioner, som har ført til at vi ingen færdiggjort mappool har haft længe. Har vi derfor her op til NPF arbejdet målrettet efter netop det, og dermed føler vi os mere klar end nogensinde før.

Sebastian ser Academy holdet, som en god mulighed for både dem og Main holdet i og med, at de kan sparre med hinanden og støtte på tværs. Jeg er enig.

Academy holdet har fået nogle rammer, og muligheder der førhen ikke har været i nær sigte. De kan derfor slappe af, og fokusere på det vigtige. Nemlig at arbejde målrettet efter udvikling, og resultater.

Vi hos XI ser meget frem til et stærkt og stabilt samarbejde. De vil repræsentere os til NPF, og efterfølgende i online turneringen og ligaer.

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *