Mainholdet stopper hos XI Esport

POSTED BY Asger Giversen juni 12, 2018 in Counter-Strike: Global Offensive
Post thumbnail

Nuværende XI Esport mainhold vil fremadrettet ikke være samme at finde som foreningens linuep. De ønsker en pause hvor de kan fokusere på at bygge holdet op igen. Et nyt mainhold træder ikke til d.d men vi har et projekt i støbeskeen, som omhandler fynske spillere

Beslutningen er ikke resultatbaseret, det er en gensidig beslutning, at samarbejdet ophæves, og drengene fra mainholdet ikke figurere, som en del af XI Esport længere. Det har været en rigtig god rejse fra start til slut, og om det er på gensyn eller ej vides ikke. Men hvad der er sikkert er, at de selv ønsker at arbejde med opbygge de grundlæggende elementer i opbyggelsen af en træningsstruktur og i deres eget tempo. I denne her situation vil de gøre det uden en organisation, da de ikke ønsker at deltage i officielle kampe i ligaer og turneringer i den nærmeste fremtid. Denne beslutning har foreningen forståelse for.

🇩🇰 Azioom udtaler:

Vi har fra dags dato valgt at stoppe samarbejdet med XI Esport. Samarbejdet er blevet stoppet på baggrund af, at vi som spillere er usikre på, hvordan vi fremadrettet skal spille, og derfor trækker vi os tilbage fra turneringer i det næste stykke tid, højest tænkeligt. Vi som spillere holder os nok “off the grid” i en periode, da vi alle er ret usikre på vores fremtid, og derfor mener vi, det er bedre at stoppe samarbejdet, mens vi alle er på god fod. I en organisation som XI, hvor alt den promovering, de får, kommer fra de kampe, vi spiller, kan vi ikke byde dem at trække os tilbage fra turneringer i en længere periode, som formentlig vil strække sig over 1-3 måneder. Begge parter stopper samarbejdet på god fod. Vi prøver med en helt ny konstellation af roller, som en form for sidste skud i bøssen for at se, om det fungerer.

Formanden Sebastian Krøier Michaelsen udtaler:

Vi har været glade for at have drengene i stalden og de har været gode rollemodeller for vores øvrige medlemmer og været med til at styrke talentudviklingen hos XI. Vi har nydt samarbejdet, men drengene har brug for en pause, hvor de kan opbygge holdet forfra og derfor vil de ikke kunne deltage i ligaer og turneringer. Det har vi forståelse for og vi ønsker derfor drengene held og lykke fremover.

Vi har endnu ikke et nyt hold i tankerne, men vi har et projekt i støbeskeen, som kommer til at omhandle talentfulde spillere fra fyn.

Main holdets historie

De har været med længe, de har givet vores brand, vores afdeling af unge og talentudviklingen et helt nyt liv. Vi er stolte af samarbejdet, og deraf kan du her læse lidt historie om holdet. Main holdet blev til i oktober 2017. De har været til en del bootcamps hen ad vejen, lavet få udskiftninger i takt med udviklingen, og givet vores unge et stort boost. De har ageret rollemodeller, været den store for de små og deltaget i mange turneringer på Dust2 og spillet med i diverse sæsoner i ESEA.  Spillerne som i dag er på lineuppet, og de tidligere spillere er og bliver gode mates. Venskabet kan ikke erstattes, og der har været mange gode tider.

Vi vil gerne takke dem, og ønsker dem al held og lykke fremadrettet!

Tak for samarbejdet:

🇩🇰 Zebbe 
🇩🇰 Shaker
🇩🇰 Cabbi
🇩🇰 Azioom
🇩🇰 Helik (Try)

Hvad skal der ske nu?

Det har været en sund proces for os, at have et mainhold, og til tider mindre nemt end forventet da alle spillerne har været spredt ud over hele landet. Vi har lært af dette, og i takt med vores konklusion er det fysiske tilhørsforhold blevet en større prioritet for fremtidige hold, ikke kun i CS men alle de spil vi begiver os ud i.

Som Sebastian nævner ovenfor, så har vi endnu ikke et nyt hold i tankerne, men vi har et projekt i støbeskeen, som kommer til at omhandle talentfulde spillere fra fyn.

Bor du på Fyn?
Spiller du CSGO?

Hvis JA til begge, så hold dig opdateret på vores facebook-side omkring vores projekt i støbeskeen.

Facebook
Twitter

 

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *