MatTheGreat Rejser Til Norge; Recap Fra WESG

POSTED BY Asger Giversen marts 21, 2018 in Hearthstone
Post thumbnail

Mathias Prip også kendt som MatTheGreat i spillet Hearthstone, er hjemvendt fra Kina med en top16 placering til WESG. Allerede fra D. 24. – 25. marts rejser han igen videre, og denne gang til Oslo, Norge.

🇩🇰 @MatTheGreatHS 
🇳🇴 Oslo, Norge

Championship Tour – Oslo

MatTheGreat er hjemvendt fra Kina, og siger på gensyn med det samme. Han rejser nemlig til Oslo i Norge for, at være med i Championship Tour. Det kører fra D. 24. – 25. marts, og er et offline Grand Prix, hvor der er 256 deltagende. Formatet er Swiss de første 8 runder, hvorefter der spilles Sinlge-Elimination resten af vejen. Det er Bo5 (Best of five) og man har 4 deck med hvoraf den ene bliver banned. Vi glæder os til at se ham i aktion igen, og der er i denne omgang $3.000 på højkant til 1. pladsen, og den samlede præmiepulje er på $15.000.

MatTheGreat siger inden turneringen:

Jeg glæder mig til at deltage i mit første HCT Tour Stop, og møde en masse forskellige dygtige spillere. Jeg håber og tror på, at jeg kan samle nogle HCT point så jeg kan sætte mit præg på EU ranglisten

Følg med når det går for sig på: https://www.twitch.tv/playhearthstone

Recap Fra WESG

Mathias Prip har på meget kort tid gjort sig bemærket på Hearthstone scenen. Turen til Kina startede allerede i 2017, hvor han spillede en dansk kvalifikation om at komme til Barcelona. Her bliver han nr. 2 lige efter Nikolaj fra Ikast, som blev nr. 1. Det var top2 som gik videre fra den danske kvalifikation til den europæiske, hvor top12 går videre til den endelige finale i Haikou, Kina – MatTheGreat møder op i Barcelona parat til, at vise verdenen han er en top12 spiller i EU. Det gik også rimelig godt, da han efter en lang række kampe, ser sig selv i finalen hvor han går hen og vinder $15.000 efter en tæt kamp om 1. pladsen – Men han tog 1. pladsen.


MatTheGreat fortæller om sine dage op til WESG i Haikou, Kina

Turen går så til Kina 3 måneder senere. Kort inden den lange flyvetur skulle han indsende sin deckliste – Det begyndte lige pludselig at være virkelighed. MatTheGreat har ikke været til en turnering af denne størrelse, både i penge men også tilskuer før, og du kan tro det vakte lidt nervøsitet. Men ikke desto mindre slår han sig 3-0 igennem første gruppespil, og ser sig selv blandt top16 allerede fra spilledag 2.

Solen står op, og MatTheGreat gør sig klar – Første kamp starter først hen mod 16’tiden kinesisk tid, og vi danskere må tidligt op, nemlig allerede 09:00 hvis vi skulle se kampen. Det viste sig hurtigt, at disse spillere var velforberedt, og lige en tand bedre end dem fra forrige dag. Det kræver en top2 placering i gruppen for, at gå videre til playoff, men det lykkedes desværre ikke for MatTheGreat. Han må se sig besejret i 2 ud af 3 kampe, og slutter af på 1-2 i gruppespil 2.

Se artiklen fra Fyens de har skrevet om MatTheGreat inden rejsen til Kina

Selvom han røg ud af WESG som top16, er det en rigtig flot præstation. Det er første gang han har givet sig ud med de bedste af de bedste, og det lykkedes at spille næsten lige op mod dem alle sammen – Stor hyldest til MatTheGreat fra XI Esport, og tillykke med dine fine checks!

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *