NPF: Academy holdets første lan i XI trøjerne

POSTED BY Asger Giversen oktober 18, 2017 in Uncategorized
Post thumbnail

Academy holdet tog til NPF for, at bevise deres værd og forberedelserne op til har været i top. Trods træningen har været god, var forholdene fra NPF’s side ikke da vi ankom.

Holdet kommer for, at deltage i CS:GO Semi-Pro turneringen. De var opsatte og mega klar. Men da vi ankom fandt vi væsentligt hurtigt ud af, at tingene ikke var som de skulle være, nej. Der var ikke noget internet. Fair nok, så spiller vi bare på lokal server og snakker over lokal teamspeak server – Men det mundede ud i, at der trods internetproblemer også var drastiske problemer med deres lokale servere.

Alle turneringer med undtagelse af CS:GO Semi-Pro blev udsat til næste morgen 10:00, og vores kun udsat med 1 time. Vi starter derfor gruppespillet 23:00, næsten efter det planlagte skema.

Første dag
Vi er varmet op, vi er klar, vi er opsatte igen og nu gælder det. Gruppespillet skydes i gang, og vi er kun 3 i vores gruppe så vi sidder over første kamp. Vi er i gruppe med Tricked.Fe, som ifølge navnet skulle være rent pigehold, det var det bare ikke. Substance var det tredje hold i vores gruppe. Tricked.Fe vinder hurtigt deres map på overpass over Substance, og møder og i næste kamp. Vi ved vi er stærke på Overpass og vetoer derfor netop det map, og startskudet for os er for alvor skudt i gang. Det viser sig, at vi får en forholdsvis dårlig start og kommer bagud 1-5. Holdet er ikke kommet for, at tabe og trækker stille og roligt 1 runde til deres fordel af gange. Første half slutter 9-6 til os, og vi har derfor et par runde fordele i starten af anden half. Vi vinder til sidst 16-10, og skal spille mod Substance efterfølgende. Substance var enten ikke klar, eller så var vi bare det markant bedre hold. Vi tager hvert fald sejren 16-2, og vinder dermed gruppespillet på en 1. plads.

Gruppepil:
XI Academy: Videre til playoff
Tricked.Fe: Videre til playoff
Substance: Ude af turneringen

Anden dag
Vi sluttede sent første dag om natten, og fik delvist nok søvn. Men vi møder altså holdet 10UA10 i første Upper Bracket(UP) kamp. Efterfulgt af vores ellers sunde og næringsrige morgenmad kunne vi se os besejret, for første gang til dette års NPF. Det er double elimintaion, og vi er derfor ikke helt ude af turneringen, nej. Vi har stadig chancen for, at spille os fra Lower Bracket(LB) til Grand Final.

Det skulle vise sig, at vi så møder det tidligere hold fra gruppespillet altså Tricked.Fe i første LB kamp. Det gik så, at sige helt ud i tovene. Det gik nok hen og blev den længste kamp til hele NPF, da den tog cirka 5 timer. Grundet den yderst lange kamp var, at en fra vores hold ikke kunne komme ind på deres lokale server. Vi var ellers i gang med kampen, og vi førte 3-0. Vi blev enige om, at skifte server grundet den var ret dårlig, som netop resulterede i, at Helium Sn!p efterfølgende ikke kunne komme ind, på de ellers mange servere vi fik tildelt.

Der er gået godt og vel 3-4 timer, og problemet er ikke blevet løst endnu, så admins siger den skal spilles 4v5. Det siger vi god for, og spiller så videre. Der står ret hurtigt 4-7 til dem, og vi må har ingen chance uden vores 5. mand. Vi insistere på, at pause kampen og løse problemet. Det udløser, at vi bliver diskvalificeret – Det er imod al kritik, da problemet lå hos NPF selv.

Det skulle efter sigende være Tricked.Fe, som bad om vores diskvalificering, og det er vi selvfølgelig ikke tilfredse med. Vi trapper op til admin bordet, og viser dem vores side af mønten, hvorefter admin træffer den mest fornuftige løsning af alle trods den allerede lange forsinkelse vi har forårsaget. Vi skal spille MR3 10K. Det er overtid, og det kan spilles ret hurtigt. Vi løser faktisk problemet med Helium Sn!p på mærkelig vis, og slutter det drama af med en 7-3 sejr i OT2.

Udmattet og mentalt ødelagt måtte vi fortsætte
Vi var pænt udmattede, og havde brug for en pause da vi alle var mentalt nedkørt. Det kunne desværre ikke lade sig gøre, trods de alle lange forsinkelser, og vi måtte fortsætte næste kamp straks. Vi mødte Vulture, og får egentlig en rigtig god start med en føring på 8-4. Men så sker der endnu en server fejl, og den genstarter. Vi må så spille forfra fra 0-0, men vi var selvfølgelig foran 8-4 stadig. Vi havde lige skudt dem på eco. Det varede ikke længe da vi nemlig valgte og starte med 6k på begge sider. De vinder første runde til 8-5 og får momentum. De ruller os pænt sagt over, og vinder 10-16. Vi må se os besejret, og ude af turneringen.

Trods denne mindre skandale ved NPF, udtaler Asger:

Intet net, dårlige lokaler servere og admins der virkelig kom på arbejde. Sikke et postyr. Jeg havde aldrig været til NPF, og det er ærgerligt jeg skal komme derfra med med sådan en oplevelse – Men trods alle de negative ting, vil jeg bruge denne tid på rent faktisk, at sende en besked til de admins, som styrede CS:GO.

Futte, og dit crew – Jeg vil sende jer en kæmpe respekt. I var virkelig på arbejde den weekend, og måske trak vores kamp markant langt ud, og det er selvfølgelig ærgerligt. Men jeg vil gerne give jer et kæmpe TAK. Det tak er nemlig for jeres forståelse, og behandling af hele postyret hele vejen igennem. I gjorde hvad der var nødvendigt, og tog hensyn samtidigt hen af vejen.

Tak for dette års NPF!!

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *