NPF: MAZSII vinder Hearthstone 1. pladsen

POSTED BY Asger Giversen oktober 18, 2017 in Uncategorized
Post thumbnail

Vi havde 5 deltagere med i Hearthstone turneringen, og der var i alt 66 deltagere tilmeldt.

Format var således:
Gruppespil: Bo3 = no bans
Playoff: Bo5 = no bans
Finalen: Bo7 = no bans

Spillerne fra XI Esport:
MAZSII
JABB
PATEN
NIKLAUS
MORADI

Som det kan ses var vi godt repræsenteret, og de formår alle sammen, at kvalificere sig til playoff, som er repræsenteret af 34 hold. Fra 66 til 34 er vi nu endnu bedre stillet. Alle fra XI Esport starter playoff ud med en walkover, da der kun spilles 2 kampe i runde 1. Så vi ligger stabilt lige nu med 5 i top 32.

Der skal selvfølgelig jævnes ud, som runderne bliver spillet, og det skete også i vores tilfælde. NIKLAUS taber første playoff kamp og er dermed ude. Det samme sker for MORADI og PATEN. Desværre mødte PATEN vores egen JABB i den første kamp, og måtte se sig slået af en af vores egne. Det blev dog en meget tæt kamp, men der findes kun 1 vinder. MAZSII starter sin suveræne streak med en flot, og rimelig overlegen sejr.

Dermed er vi nu 2 tilbage i top16. Vi har været mindre uheldige med seedings i og med, at JABB skal møde MAZSII i 3. runde af playoff. De 2 har op til NPF trænet sammen næsten uafbrudt, og hjulpet hinanden med, at sammensætte de 4 decks der skulle medbringes. De kender derfor hinandens decks, som var det deres egen bukselomme, og det skal siges det blev en spændende og lang kamp. Det var lige før der kom sved på panden, af ren koncentration. MAZSII taber første runde af Bo5. Det skulle dog ikke slå ham ud, og han sejre dernæst de næste 3 runder. MAZSII tager sejren 3-1 og fortsætter imod 1. pladsen.

Kvartfinalen og semifinalen var næsten for nemt for MAZSII, som simpelthen nærmest vinder dem begge på rekordtid med 3-0 og 3-0. Han er derfor i finalen nu mod MumleMagnus.

MAZSII er opsat på, at skulle vinde det hele. Sådan ender det også, men vi skal lige snakke om det dramatiske opgør. Det starter egentlig ret godt, og faktisk ret hurtigt i og med, at MAZSII vinder de første 3 runder forholdsvist hurtigt. Så slog MumleMagnus ellers tilbage, men dog kun med 2 runder. Stillingen er nu 3-2, og 1. pladsen er så nær, at der lige pludselig kom et ret stort publikum hen til XI’s lejr. MAZSII tager runden efter og vinder derfor 4-2, og hele Hearthstone turneringen til NPF 2017.

MAZSII kan nu tage hjem med en flot stor check på 3000,- og fuldt setup af: Mus, tastatur, headset og musemåtte. Se ham udtale sig på kamera på vores facebook væg.

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *