NPF: Opsummering af dette års lan party

POSTED BY Asger Giversen oktober 18, 2017 in Uncategorized
Post thumbnail

Vi tog afsted til NPF, som forening og deltog i blandt andet CS:GO Semi-Pro og Hearthstone. Udover deltagelse i turneringer var der en masse unge med på tur, og en af dem vandt en 2v2 turnering i CS:GO.

NPF starter dette års lan party ud med en brøler. Der var nemlig intet internet fra da de åbnede 16:00 fredag, til lørdag morgen 08:00. Der var kommet nogle uforudsete netværks problemer, som måtte laves på rekordtid. De fik heldigvis ordnet det, og vi fra XI Esport havde stadigvæk et super hyggeligt, og fedt lan party. Grundet netværks problemerne blev alle turneringer med undtagelse af CS:GO Semi-Pro, udsat til næste dag 10:00.

Vores Academy hold deltog i CS:GO Semi-Pro turneringen, læs mere her:

XI Esport er en forening, som går ind for talentudvikling men samtidigt med, at det skal være hyggeligt. Derfor arrangere vi sådanne ture en eller flere gange årligt, og invitere vores medlemmer med. Mange af de unge, som aldrig har været til et lan før synes jo det er helt vildt fedt. Selvom de ikke deltager i nogle turneringer, kan man se glæden og hyggen i deres øjne stråle.

Vi havde 5 deltagere med i Hearthstone, og kunne tage hjem med en 1. plads. Læs mere her:

Det som er fantastisk ved en forening er, at man mødes i klubben og spiller sammen. Det er bare ikke alle man kan møde derude, nej. Vi har også medlemmer, som spiller og træner hjemmefra grundet afstanden fra dem og os. Det er blandt andet vores Main og Academy hold, som ikke kan træne i klubben. Når vi så tager afsted til sådan et lan, og de mange unge kan få lov til, at møde de store drenge i foreningen face to face er det en fantastisk oplevelse. Sami, som også er en af vores unge og dygtige trænere udtaler: “Det var fedt, at mødes med folk man kun kendte online.”

Tak for dette års NPF trods problemer med nettet, og nogle sure miner blandt mange af deltagerne, havde vi i XI lejren en super fed og fantastisk oplevelse.

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *