Ny manager og SoMe ansvarlig

POSTED BY Asger Giversen september 27, 2017 in Generelt
Post thumbnail

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle Asger Giversen træder ind, som manager samt SoMe(Social medie) ansvarlig i foreningen.

Asger har det seneste år været SoMe ansvarlig, samt manager for Cocoon eSport. Han er 19 år, og har en uddannelse som Web-Integrator. Med den baggrundsviden er han den perfekte til de roller han får i XI Esport. Han vil tilmed være med til, at forme nye koncepter og projekter.

De sociale medier er blevet det primære sted for nyheder, såvel som opdateringer. Der findes mange forskellige platforme for sociale medier i dag, hvor Facebook og Twitter er blandt nogle af dem. Det er derfor smart, og have sig en ansvarlig på netop sådan et område.

Væksten i XI Esport går i den rigtige retning, nemlig fortsat fremad. Det er selvfølgelig fantastisk, og i stor fornøjelse. Men nogle gange er det ikke lige til, at gribe alle de bolde, som kastes i luften. Nej det er ikke altid lige nemt. En manager spiller en stor rolle i en forening. Manageren er nemlig med til, at løfte projekter og vedligeholde strukturen eller gøre den bedre.

Sebastian Michaelsen, formanden for XI Esport, svarer her på et par spørgsmål.

Hvorfor tager XI Esport en manager og SoMe ansvarlig ind?

Vi har igennem de sidste 9 måneder arbejdet på at skabe et godt fundament i foreningen og samtidig har vi lagt meget af vores energi i at rekruttere frivillige instruktører og hjælpere, som passer ind i vores værdier og som tager ejerskab for vores projekt. Det er nu et naturligt skridt at vi rekrutterer nye frivillige, som har andre kompetencer og som kan være med til at styrke vores profil, koncept, branding og SoMe.

Hvad vil rollen i foreningen så være for Asger?

Asger kommer til at være manager og hans primære opgave er at gøre hverdagen nemmere for alle vores hold. Han kommer til at arbejde med en god strukturering, skemalægning og dialogen med mulige sponsorer. Derudover kommer Asger dagligt til at arbejde med vores hjemmeside, facebookside, twitter, youtubekanal og twitchkanal. Han skal indgå i et tæt samarbejde med mig og sammen kan vi forhåbentligt styrke XI Esport på alle parametre.

Hvorfor netop ham?

Asger har trods sin unge alder en masse at byde på og jeg blev gjort opmærksom på hans kvaliteter gennem en bekendt . Han er uddannet web-integrator og har derfor stor kendskab til optimering af vores hjemmeside og andre platforme. Han har tidligere erfaring som manager og SoMe ansvarlig for Cocoon Esport, hvor han har været en af de bærende kræfter og ildsjæle. Asger er energisk, arbejdsom og innovativ. Han bruger meget af sin fritid på at læse om sportspsykologi og kommer til at give vores medlemmer forskellige værktøjer, så de også arbejder med det mentale og har fokus på optimering af den del.

Med de svar fra Sebastian, har vi således også spurgt Asger om en kommentar.

Jeg havde faktisk ikke snakket ret meget med Seb før han spurgte mig om jeg ville være interesseret i en rolle hos XI Esport. Det synes jeg viser tillid, og det bygger på et godt samarbejde.

Jeg er super glad over, at Seb tænkte på mig. Det giver mig nemlig nogle muligheder og chancer. Managerrollen har jeg arbejdet med i 2 år faktisk. Startede nemlig ud med eget hold, hvor jeg havde 5 spillere og mig som manager. Jeg har en masse kompetencer og erfaringer, som jeg kan tage med over i arbejdet hos XI Esport. Jeg har nemlig været manager og SoMe ansvarlig hos Cocoon eSport det seneste år nu, og det har bestemt givet mig de kompetencer og erfaringer jeg har i dag.

Min indtræden i XI Esport er for mig begyndelsen på noget fantastisk og noget stort. Jeg har nemlig allerede arbejdet lidt med Seb, og han stoler virkelig på mig. Han giver mig plads og lytter til hvad jeg siger. Vi arbejder rigtig godt sammen.

Jeg ser frem til et super godt, og stærkt samarbejde hvor jeg kan være med til, at løfte XI Esport endnu højere. Foreningslivet har jeg været del af siden jeg var helt lille, og fedt at komme ind i det igen. Denne mulighed gavner helt sikkert min personlige udvikling.

Seb og resten af XI Esport er fantastiske mennesker, og jeg håber på et godt samarbejde.

Så er der ikke så meget andet, at sige end. Vi håber i alle vil tage godt imod Asger, og ser fremadrettet imod et godt og stærkt samarbejde.

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *