Ny mand på holdet; 3. plads til Bredebro Lan

POSTED BY Asger Giversen november 23, 2017 in Counter-Strike: Global Offensive
Post thumbnail

Main holdet fra XI Esport drog afsted til Bredebro Lan 3-5 November. De stillede op med en helt ny mand på lineuppet, og vandt en flot tredjeplads i en bronzefinalekamp. 

Med en helt ny spillet og et lan event der skulle deltages i havde holdet ikke ret meget tid inden til, at sætte ham ind i det helt store. Den nye spiller hedder “Azioom” ingame og Jonas Henriksen i det virkelig liv. Han træder til i stedet for Revilo, som desværre måtte træde af holdet. Det var meget tæt på lannet dette skete, og tryouts blev sat i gang med det samme! Azioom er den mand de finder bedst, og derfor skulle han med til Bredebro. Han er nu officielt en fast spiller på det lineup du finder i dag.

Zebbe, ingame lederen fra Main holdet udtaler dette om Bredebro Lan:

Til bredebrolan mødte vi op med forventningerne om en top3 placering blandt de hold der deltog til eventet. Vi havde en meget slem koldstart hvor vi tabte til et hold vi aldrig nogensinde burde kunne tabe til. Men fik alligevel sikret os førstepladsen i gruppespillet, efter det gik alt som smurt op til semifinalen hvor vi desværre måtte se os slået 2-0 mod mixholdet Teis Løwenstein. Vi vinder bronzekampen som forventet over et GSC sharks hold der ellers havde vist gode takter. Det er et stabilt resultat fra vores side af, og vi fik set hinanden an på lan for første gang, hvilket giver en sikkerhed og en komfort fremadrettet.

Som Zebbe også nævner var dette faktisk første lan event, som nuværende main hold. Forinden havde de dog haft et bootcamp, men et lan event hvor alt er på spil har en meget stor betydning. Det var derfor en vigtig begyndelse, på et langvarigt og stærkt samarbejde blandt spillerne selv.

Med den nye spiller, og et flot start resultat ser XI ledelsen meget frem til et langvarigt samarbejde. Disse spillere har meget foran sig, og vi har oplevet de vil kæmpe for enhver pris. Med det sagt håber vi, at i fortsat vil følge deres rejse via vores Facebook, og ydermere spillerne selv over deres Twitter.

Lineup er således:

Sebastian “Zebbe” Kjær Christensen (Twitter)
Lucas “Shaker” Larsen (Twitter)
Casper “CABBI” Jensen (Twitter)
Jonas “Azioom” Henriksen
Lukas “Krejleren” Lindhardt

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *