Odense Smashbrotherss næste event finder sted i XI Esports lokaler

POSTED BY Asger Giversen oktober 25, 2017 in Smash Bros
Post thumbnail

Så skal der SMASHES!!! Eller hvad man nu siger.

Vi er i hvert fald stolte over at kunne sige, at vi lægger lokaler til et Smash Bros event.

Smash Bros. er et “platform fighting game” der støtter sig meget på sit movement, mange muligheder for mindgames og et unikt combo-system som et kompetitivt spil. Mens Serien har været i gang siden 1999, så er Smash Bros som eSport i dag større end nogensinde. Mens scenen er størst i USA har Europa en mindre, med en lige så dedikeret spillerbase, som er glade for at rejse til Smash-events.

Sted: Tranehøjen 5, 5250 Odense SV
Dato & Tid: 3. – 5. November (Fredag 14:00 – Søndag 09:00)

Arrangøren Paul Krasemann udtaler:

Odenses Smashbrothers arrangerer igen en turnering. Denne gang har vi 2 dage med Smash for dig, herunder tidlig adgang fredag ​​og overnatning på stedet fra fredag ​​til søndag. Der vil være Smash4- og Melee-turneringer om lørdagen for både singles og doubles, samt mulige sideevents fredag ​​aften.

PM gør også sit comeback til turneringsscenen. Der bliver nemlig spillet en singleturnering om fredagen.
Der vil være plads til 40 personer til arrangementet.

Entrégebyret vil være 60 kr. med 15 kr. skåret af prisen for hver opsætning af enten spil eller CRT, der bliver bragt til spillestedet – højst op til fire. Dette betyder, at hvis du skulle medbringe 4 opsætninger eller tv’er, kan du deltage i arrangementet gratis.

Hver turnerings præmiepulje består af 25 kr. pr. person, hvor gevinsterne udbetales i en 60-30-10 delt blandt top 3.

Det skal siges der faktisk allerede er fuldt hus. Der er tanker om allerede nu, at arrangere endnu et event engang næste år. Så det er bare med, at være hurtig.

Hele arrangementets turneringer vil blive livestreamet. Der bliver streamet over vores egen kanal, www.twitch.tv/xiesport, og over Danmarks Smash-stream kanal www.twitch.tv/smashdanmark på Lørdag. Finalerne Regnes med at starte på Lørdag kl. 19.00

Turneringen er fyldt, takket være smash-spillernes entusiasme for at komme ud og prøve kræfter. Det ser ud til at blive et godt deltagerfelt, især i Smash4, hvor 10 ud af danmarks 15 bedste spillere stiller op. Vi regner med at vi får set nogle spændende Kampe over hele dagen.

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *