XI statement

POSTED BY Dance marts 19, 2017 in Generelt
Post thumbnail

Det er i dag med stor glæde at vi kan afsløre en af de helt store projekter, vi over en længere periode har arbejdet på. XI-Gaming har i flere år været hus for flere unge, som ønskede at få professionel støtte til at kunne jagte deres drøm som eSports udøver og det er derfor et naturligt skridt for os, i XI, at fortsætte det vi er bedst til og kan dermed afsløre at XI gaming fra og med i dag skifter navn til XI eSport og kan afsløre at vi i den sammenhæng har fået eSportsforeningen FIO (Firmaidræt Odense red.) ind under vingerne, der fremadrettet vil gå under XI Odense. FIO/XI Odense er baseret i Odense og har haft stor succes siden de åbnede dørene, for knapt 6 måneder siden og huser allerede flere unge mennesker, der alle deler samme interesse og mødes ugentligt, under ordnede forhold for at træne i deres eSportsgren.

Det er os en utrolig fornøjelse at kunne få lov til at være en del af dette samarbejde og i den sammenhæng hev jeg hurtigt fat i Dan, manden der har været XI Gamings drivkraft siden den spæde fødsel og Sebastian, formand for eSport delen af FIO, for at få en lille bemærkning.

Hej Dan, tillykke med den nye tilføjelse. Kan du kort fortælle hvorfor XI-Gaming valgte at tage en forening ind i XI huset, hvad forventningerne er og hvad du ønsker at samarbejdet bringer på bordet?

– Vi har længe set frem til at kunne offentliggøre dette fantastiske samarbejde med FIO (Firmaidræt Odense). Vi ser det som genopstandelsen af XI med unik mulighed for at få stabiliteten helt i top med foreningen. Fysiske rammer med unge mennesker i dagligdagen, giver et kanon udgangspunkt for os, at kunne arbejde med talentudvikling på den danske scene. Alt dette bliver gjort under det fælles navn, XI eSport.

Hej Sebastian, tillykke med det nye samarbejde, Kan du kort fortælle hvad FIO forventer af en organisation som XI-Gaming og hvorfor valget lige faldt på denne organisation?

– Som formand for eSporten hos Firma Idræt Odense, er jeg utrolig glad for vores nye samarbejde med XI eSport. Vi har hos foreningen igennem det sidste halve år, haft fuld fokus på at skabe de rigtige rammer for vores medlemmer og vi føler selv at grundstenene nu er på plads. Da foreningen er drevet af frivillige ildsjæle, har det til tider været svært at promovere vores tilbud via nyheder og de sociale medier, da dette kræver en masse tid og indsigt i hvordan man gør det på den rigtige måde. Med tilgangen af Dan Sommersøe og Carsten Petersen fra XI, vil vi nu kunne nå ud over rampen og være mere synlige blandt det danske eSport community og dermed promovere vores tilbud og rekruttere nye medlemmer.

Vores fælles vision er at skabe sunde og inspirerende rammer, hvor også forældrene tør sende deres børn hen og vide, at de arbejder fokuseret, lærer sociale kompetencer og får et ansvarligt forhold til elektroniske spil. Vi satser på talentudvikling og har fokus på coaching, teambuilding, Kommunikation, sprogbrug, samarbejdsevne, koncentrationsevne og evnen til at lære af sine fejl og at det er holdet frem for den enkelte. Både bestyrelsen, management, coaches og vores medlemmer er klar til vise omverdenen, at hos os tager vi eSporten seriøst og fællesskabet er vores drivkraft.

Vi i XI eSport ser utrolig meget frem til de nye udfordringer, sammen med vores nye partner og at kunne medvirke til at danne sikre rammer for både forældre og børn, hvor de kan føle sig sikre og få muligheden for at udvikle sig både professionelt samt personligt.