XI Main stiller ikke op til NPF

POSTED BY Asger Giversen oktober 12, 2017 in Uncategorized
Post thumbnail

XI Main stiller ikke op til NPF, det kunne ikke lade sig gøre i denne omgang trods de ellers gerne ville! – Trods det, er de stadig, at følge i Waoo ligaen.

Der er rige muligheder for Main holdet, at levere en suverænt præstation. Efter 5 kampe ligger de solidt med 9 point, og ingen tabte kampe. Der har dog været nogle ret tætte og langvarige kampe, som er endt med en uafgjort.

Ingame leaderen Sebastian “Zebbe” Christensen udtaler dette vedrørende deres deltagelse i Waoo ligaen:

Som det kan ses ligger vi pt nr. 1 i waoo-ligaen med 9 point efter 5 kampe. Hvilket i sig selv er udmærket men stadig under forventningerne vi havde til denne sæson. Vi er nu officielt halvvejs i gennem turneringen, og det har været lidt af en rutschebane da vi taber maps vi ikke skal tabe og det koster altså bare 2 point hver gang vi smider et map. Det har skyldtes individuelle præstationer har haltet og der har været lidt mangel på at vi i fællesskab har steppet up. Dog er det de personlige fejl der forårsager mange af de runder vi taber, hvilket vi allerede arbejder i mod at få rettet op på. Taget i betragtning af at vi er et helt nyt line-up hvor ingen af os nærmest har spillet sammen før er vores nuværende placering i Waoo ligaen tilfredsstillende. Forventningerne til resten af Waoo ligaen er klart at vi klarer os i gennem som 1’er eller 2’er. Men vi må vente og se hvad der sker når alle de andre hold har spillet 5 kampe, førhen kan vi ikke rigtig tage stilling til hvad der er nødvendigt for at vi opnår vores mål. Selvom vi i lejren klart har en ensartet opfattelse af at vi skal være mere afgørende på de enkelte maps og skal vinde flere kampe 2-0.

Skema for næste kampe kan ses her:
22. Oktober 20:00 – XI Esport vs. KOL:D
24. Oktober 19:00 – XI Esport vs. Young
26. Oktober 19:00 – XI Esport vs. Aab Esport
31. Oktober 19:00 – XI Esport vs. Afdeling A
7. November 19:00 – XI Esport vs. Hydr.One

Vi håber i vil støtte dem i resten af sæsonen, og følge vores opdateringer. Vi er blandt andet på Twitter og Facebook.

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *