XI-Main stiller nyt lineup

POSTED BY Asger Giversen oktober 2, 2017 in Counter-Strike: Global Offensive
Post thumbnail

Vi kan nu afsløre det nye lineup for vores csgo main-hold, som vil repræsentere os i WAOO CS:GO LIGAEN #3 i Division 2. De vil også være, at se til kommende lan events.

Lineuppet er nu offentliggjort. Holdet har været under dannelse den seneste tid, og er nu klar. Oliver “R3vilo” Jensen som var på det tidligere lineup har været ude, og finde talenter til det nye lineup, som blandt andet er med CABBI og Shaker. Nogle er måske bekendte med dem, da de har været på dust2 for nyligt.

Bootcamp
Holdet var hos XI Esport`s lokaler i Odense fra fredag – søndag. Der blev trænet på livet løs. Det var første gang hele holdet var samlet, og nogle af dem havde aldrig mødt hinanden før. Det var en god weekend, som bragte holdet tættere på hinanden.

Første kamp i WAOO CS:GO LIGAEN
Søndag aften spillede vi første kamp i Waoo #3 mod Ambush.acd, og det udviklede sig til en gyser uden lige. Der spilles bo2, og veto om maps. Vi valgte Cache og de valgte Inferno.

Cache – Det var første map, og det udviklede sig til den vildeste gyser. Ambush.acd kommer rigtig godt fra start og ender med 12-3 til half. Det skulle dog ikke holde os tilbage, og vi kæmpede videre. Hovedet var højt og der blev taget 1 runde af gangen. Vi laver comeback, og står nu 15-12 til Ambush.acd. Der skyder krejleren os til 15-13 med et flot 3k i en 2v4 situation. Zebbe skyder os senere i overtime med et 3k i sidste runde. Kampen bliver ved indtil overtime 4, hvor vi ender med at slå dem 28-26.

Inferno – Det var et mere ensidigt map, hvor vi kommer rigtig godt fra start. Cabbi laver 3x 4k inden første half er færdig. Vi går ind i anden half med stor fordel i runder. Vi vinder til sidst 16-8 hvor CABBI og Zebbe ligger hhv. 33 og 30 kils.

Så vi vinder første kamp 2-0 i maps. Næste kamp er i aften mod wE hAwt5.

Lineup:

Sebastian “Zebbe” Kjær Christensen
Lucas “Shaker” Larsen
Casper “CABBI” Jensen
Oliver “R3vilo” Jensen
Lukas “Krejleren” Lindhardt

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *