XI Mansion 2 Næste Uge; XI Mansion 3 Næste Måned

POSTED BY Asger Giversen marts 16, 2018 in Smash BrosUncategorized,
Post thumbnail

Efter at XI Mansion var en succesfuld turnering, for Smash Bros i november 2017, vil vi fortsat være at spotte på kalenderen her i 2018. Vi har allerede nu lagt op til 2 arrangementer, og vi glæder os. XI Mansion 2 afholdes i marts, og XI Mansion 3 i april.

XI Mansion 2: 23. – 25. marts
XI Mansion 3: 27. – 29. april

Sted: Tranehøjen 5, 5250 Odense SV (XI Esports lokaler)

Efter første XI Mansion hvor der blandt andet kom en del fra toppen af ranglisterne, glæder vi os til dette år – Vi føler at vi lige nu huser hele landets bedste spillere i både Smash Bros. Melee såvel, som Smash4 når vi arrangere disse XI Mansions. Vi ved godt vi kun har afholdt 1 XI Mansion endnu. Men med den succes og deltagelse fra hele landet, ja så bliver vi fremadrettet ved. Tilmed er lokationen jo perfekt, da vi er på Fyn.

Eftersom der var adgang til forskellige spil fra Smash-rækken sidste gang, vil turneringen i marts fokusere på Super Smash Bros. Melee, mens turneringen i april lægger fokus på Smash4. Med 40 pladser er der nok plads til et stærkt deltagerfelt fra hele Danmark, mens rummet ikke bliver for tæt for en komfortabel turnering.

Bortset fra Singles og Doubles turneringen vil der denne gang også være side-event. Først og fremmest er her Crews, der enten bliver lavet på dagen eller hvor regionale hold fra Jylland, Fyn og Sjælland vil kæmpe mod hinanden i 5v5 eller 10v10 format, alt efter deltagerantal og spredning.

Singles og Doubles vil igen have en pris på 25 kr. pr mand pr turnering, der bliver givet ud som præmie i forholdet 60/30/10, og entré er også den samme med 60 kr. pr person.

Lokaliteterne er de samme ved dette XI Mansion. Der vil stadig være et gruppespil og en double-elimination playoff.

Der er igen sørget for streaming af turneringen, hvilket sker på Twitch.tv/xiesport

Vi glæder os til at se jer i marts.

Add comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *